Chat with us, powered by LiveChat
Atunci cand nu vom mai fi - Videochat Brasov
21
post-template-default,single,single-post,postid-21,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Atunci cand nu vom mai fi

Nu va fi prea curand. Dar cand va fi, va fi intr-un fel. Un fel de casnicie cu multe trairi intense. Cu rasete, plansete, tipete, decizii, algoritmi pentru succes, pentru a atinge 200,400, 697 pe tura, cu lovituri de imaginatie, cu creiere puternice, membri fericiti, admini iscusiti, manageri cu beatitudine, dresuri rupte, dildouri, par facut, atentie la vorbe, pricepere la oameni, comunicare nonverbala, si multe zambete intruchipate intr-o dorinta de a ramane tinere. Toate astea imbibate intr-o muzica aleasa, ca o orchestra uriasa care e ascultata de oamenii care vor energia noastra.

Un fel de radio care emite la frecvente inalte, ascultate doar de cei care stiu sa asculte un radio bun. Un fel de radio care are un scop. Acela de a oferi o stare naturala de energie hranitoare pentru orice spirit are dorinta sa il asculte si sa-l asimileze. Primirea se face in mod festiv, cu educatie, cu sosete curate, cu parul facut si cu multa ospitalitate. Gazda, ascultatorul, privitorul, este prins intr-o lume din care nu vrea sa iasa. Multitudinea de intamplari ii schimba directia, decizia, si felul in care isi deschide ochii maine dimineata. Si ii place. Hotcamstudio a trecut prin viata lui, brusc. Nu concept, ci model de livecam, purtator de papirus, ca un porumbel distins si intelept care a livrat ceva rar. Un mesaj din cealalta parte a lumii.

Pentru ca intr-o zi felul in care gandim, traim, actionam , va inceta.
Ne propunem sa trimitem aceste trairi undeva departe prin acesti mesageri constinciosi, felul in care suntem, vom fi..un fel de am fost, atunci. Un mod de a multumi unui mesager este recunostinta. O aplicam si ne inclinam in fata acestora. Stim ca acestia sunt iscusiti, atenti la livrare si tot timpul ofera cel mai bun mesaj.

Tags:


APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!