Chat with us, powered by LiveChat
Gandire extra-curriculara. Model bun. Succes! - Videochat Brasov
116
post-template-default,single,single-post,postid-116,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Gandire extra-curriculara. Model bun. Succes!

Churchill spunea : ‘Succesul este format din esec peste esec fara a-ti pierde entuziasmul‘. Churchill stim cu totii ca bea mult, insa algoritmii sai despre viata si invataturi au adus un mare bine vremurilor. Atentia pe care o dam noi oamenii, lucrurilor din jur, este egal proportionala cu dorinta noastra pentru ele. Unii vor sa le vada, altii sa auda si altii sa le simta. Toti suntem incadrati in aceste ritualuri de contact cu ce ne dorim. La scoala, gimnaziu si facultate, nu ni se zice decat ce trebuie sa stim. Din manual. Uneori si o idee in plus, venita de la un profesor mai rotofei.

Gandirea extra-curriculara este optionala. Ea face si desface mintea omului ca o floare primavara dupa ploaie. Modelele au aceasta capacitate de a accesa ce si cine sunt altii. Oameni din marea indepartare a tinuturilor, care isi doresc senzatii, emotii si magie. Modelele cu experienta acceseaza mai usor tiparul cetateanului virtual. Ele sunt atente la ei, la ce spun, ce mananca, cand intra, ce vor si ce nu vor. Ele privesc complet atasat fiecare cetatean. Ii aloca acestuia intrebari, curiozitati si entuziasm. Energia lor ducandu-se repede in casele prietenilor virtuali. Iar acestia o dau mai departe, la familie, copii,caini si pisici. Toti vor fi multumiti dupa ce un model zambeste.

Opinia despre un model bun e simpla : ori esti buna, ori nebuna. Daca esti buna, fii atenta la cat de mult poti oferi. Oricum ti se intoarce, inzecit, poate nu ca bani, dar macar traiesti bine, ca primesti altele. Daca esti nebuna, afirmi ca nu esti si o tii asa, oricum nu te crede nimeni. Ritmul tau complet actionat de creierul reptilian, ofera instincte si trairi impulsive, care te fac sa fii speciala, inovativa si plina de senzatii. Arunci, injuri si coplesesti un sat intreg cu zambetele tale irational de cinstite. Afara nu te dam pentru asta, ci te premiem cand le scoti baietilor logica emisferei stangi din cap.

La mai mare !



APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!