Chat with us, powered by LiveChat
Suntem o echipa - Videochat Brasov
20
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Modelul vine cu bagajul de creativitate si entuziasm, noi venim cu bagajul de informatii si de moderatori ca ii stau la dispozitie 24/7. Chiar daca job-ul este la domiciliul modelului, el nu va fi singur, ci va fi sustinut de VideoChat Pitesti.

Cu cat dorinta de comunicare cu membrii este mai mare, cu atat numarul minutelor platite creste. Prin urmare cresc incasarile si modelul se apropie usor usor catre atingerea telurilor sale.
Si ca sa stii mereu cati pasi mai ai de facut pana la obiectivul tau, te vom invata sa iti calculezi salariul si iti vom oferi fisa cu toate site-urile tale active. De asemenea, orele tale online vor fi contorizate printr-o aplicatie special creata de VideoChat Pitesti.

Avem filiale in mai multe orase pe care le ai si in dreapta la rubrica PARTENERI. Fiecare oras cu segmentul de zona al sau. Va invitam sa cunoasteti metodele noastre de lucru si veti afla cat de usor este dupa sa castigi

minim 200 usd pe zi.

APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!