Chat with us, powered by LiveChat
Videochatul nu inseamna sex - Videochat Brasov
884
post-template-default,single,single-post,postid-884,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Videochatul nu inseamna sex

Videochatul nu inseamna sex

Cu totii stim ca lumea inca nu accepta meseria de model de videochat ca fiind una decenta. Majoritatea oamenilor asociaza cariera de model online cu industria pentru adulti, dar nimeni nu vorbeste despre calitatile necesare unei fete pentru a fi model de videochat.

Cel mai important este de stiut ca tu esti propria ta stapana. Poti spune nu oricand, oricui. Vei lucra din confortul si siguranta casei tale. Nimeni nu te va atinge, nu va exista niciun fel de contact fizic. Iti vei castiga banii doar jucand un rol… online. Desi multe modele adopta o atitudine seducatoare, dau o tenta sexuala acestei meserii, tu nu esti obligata sa faci la fel.

Nu uita ca nimeni nu are niciun drept asupra ta si doar tu decizi ce faci, cand faci si, mai ales, cum faci.

In aceasta meserie e clar ca trebuie sa fii atragatoare, dar asta nu se refera doar la frumusete. Ai grija de tine si de sanatatatea ta pentru ca meriti si pentru ca e necesar. Bineinteles, asta iti va atrage mai multi vizitatori online si venitul tau va creste simtitor.

Daca ai vrea sa castigi bani de acasa, in siguranta si din proprie initiativa, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te inscrii pe o platforma dedicata. Acolo, echipele noastre din Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti, Slobozia sau Vaslui te pot ajuta sa iti indeplinesti visele!APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!